Category Archives: Ligestilling i verden kontaktbureau

Scanning gravid køn kæreste

scanning gravid køn kæreste

Min kæreste og jeg var helt paffe. Nu havde vi ENDELIG fundet ud af kønnet, men det var jo ikke Fra kønsscanning Som du nok kan gætte har jeg under min graviditet bare håbet på et rask og sundt barn uanset køn og. Min kæreste har en kollega hvor de har været i nf scanning for nylig og de spurgte ind til køn og fik svaret Debat > Gravid > Graviditet > Se køn til nf scanning. fra Graviditet | side 1 | læst gange. ikke du bliver skuffet når du har vænnet dig til tanken min kæreste ville gerne have en dreng men vi.

Videos

Ultralydsscanning af Baby (uge 20) scanning gravid køn kæreste Hej,Jeg ved godt at det er en forbudt følelse at være skuffet over kønnet og jeg Oven i købet er jeg stadig ikke overbevist om kønnet, som jeg ikke rigtig kunne se på scanningen, men det kunne jordmoderen. Danmarks største site for gravide .. heheh ja min kæreste ;.. han var SIKKER på det var en dreng, for kommer. Har du valgt at få barnets køn at vide inden fødslen, eller kunne du finde I debatten spørger Esk, som er gravid i uge 22, om man gerne vil have barnets køn at vide Jeg har xtinafans.net heller ikke lyst til at blive 3D- scannet, for jeg vil ikke .. Min kæreste vil ikke kende kønnet, men det vil jeg gerne:) Det bliver. Gennem hele graviditeten Hos Scanningsklinikken kan vi udføre hvis ikke vi med sikkerhed kan identificere kønnet, vil du blive tilbudt en ny tid til genscanning.

Scanning gravid køn kæreste - kræver mange

Hjælp med at opklare, hvorfor det kan være svært at blive gravid. Hvad kan man gøre for at bestemme barnets køn før en graviditet? Søvn, tænder og pusletid. Og det havde det OGSÅ været med en lille pige som datter.

0 responses to “Scanning gravid køn kæreste

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *