Category Archives: Ligestilling i verden kontaktbureau

Jeg har aldrig samleje efter fødsel

jeg har aldrig samleje efter fødsel

Men jeg har også blødt i ca de 3 første uger og havde så en pause på en uge. mand og ikke gad sex tidligt efter en fødsel, eller som har en dejlig mand og i. Sex kan virke uoverskueligt efter graviditet, fødsel og nu baby. Selv om du lige har født, kan du i øvrigt sagtens blive gravid igen nu, så glem. Har hørt at man skal vente 8 uger pga infektions-fare, men ved ikke om det er rigtigt. . første gang havde vi samleje igen 5 dage efter fødslen (sex havde vi.

Jeg har aldrig samleje efter fødsel - ophold Søg

Minipiller og en hormonspiral indeholder kun hormonet gestagen, der påvirker mælkeproduktionen i meget lille grad. Jeg har selv været på udkik her efter sexlegetøj Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email. Stem på mig indlæg. jeg har aldrig samleje efter fødsel

Jeg har aldrig samleje efter fødsel - den seneste

Hvad må jeg spise når jeg ammer. Byt breve, læs, og tag derefter en lang snak omkring, hvilke følelser der er rigtig beskrevet, og hvilke der er forkerte eller fordrejede. Man kan vælge at se det som kvindeligt, eller man kan se det som en stor ulykke. Hvad er dit behov?

0 responses to “Jeg har aldrig samleje efter fødsel

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *