Category Archives: Ligestilling i verden kontaktbureau

Den glemte have gravid 2 gang

den glemte have gravid 2 gang

Der kan du læse, hvad der sker hvis du glemmer en p-pille i hhv. uge 1, 2 eller 3. Hvis du var i uge 1, da du glemte p-pillen, kan du være blevet gravid, fordi I. For at du kan blive gravid, skal du have sex i dit fertile vindue. . gradvid hvis vi siger jeg i Januar havde sex med en fyr jeg er normalt på p-piller men glemte . Her sidst jeg havde min menstruation(altså 2. gang) kom den også regelmæssigt. Hvor lang tid er det siden, at du skulle have taget din p-pille? Tag den glemte p -pille med det samme og den næste til sædvanlig tid. Så er du stadig beskyttet mod graviditet. Mere end 12 timer? Tag 2 p-piller på én gang.

Den glemte have gravid 2 gang - Jeg

Min kæreste og jeg dyrker sex uden kondom og vi har sex hver dag. Men man kan jo godt være gravid selvom jeg har fået min mens? Men du kan få pletblødning eller gennembrudsblødninger, mens du tager p-pillere. Hej jeg er en ung pige der er bange for muligvis at være gravid. Tager du ikke p-piller, men i stedet minipiller, og har du glemt at tage en minipille, skal du fortsætte med at tage dem dagligt som sædvanligt. Jeg har snakket med min læge kort om det, men jeg ved ikke helt om vi forstod hinanden.

Videos

Meet the Mormons Official Movie - Full HD Glemte piller, pletblødning, hvornår pillerne beskytter osv. altså du er beskyttet mod at blive gravid lige fra den allerførste pille er taget, også i pausen. (man skal tage den glemte pille også selvom det betyder at man så tager to på en gang ) Sidst rettet af anna84 , rettet i alt 2 gange. Ved glemte piller skal du altid læse indlægssedlen, fordi der kan være forskelle i Derfor er det en god ide altid at have en ekstra pakke liggende parat til brug, så du ikke Kun 1- 2 ud af kvinder, der spiser p-piller i et år, bliver gravide. Risikoen for graviditet følger med det at have sex, og den risiko skal du være parat til at tage. Sex i gode rammer er en vidunderlig ting, men det er faktisk også.

0 responses to “Den glemte have gravid 2 gang

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *