Category Archives: Ligestilling i verden kontaktbureau

Cyklus graviditet kærlighed

cyklus graviditet kærlighed

Ønsker ud at blive gravid, men er det ikke lykkedes dig endnu? Hvornår er det bedste tidspunkt, at blive gravid på? Månens position har større indvirkning end. Få styr på din cyklus med ny app! Ida Tin er Hvornår kan vi blive gravide, hvornår vil vi være gravide, og hvornår vil vi for alt i verden ikke. Jeg har en meget kort, lettere varierende cyklus, på dage. Indtil nu har jeg kunnet undgå graviditet ved ikke at have sex under.

Videos

Kærligheden cyklus 5: Krop & kærlighed, Udgaver: Modtryk; 1. Cyklus, graviditet & abort, . Kys & bolle: om følelser, kærlighed og sex: Lærervejledning. Jeg har en meget kort, lettere varierende cyklus, på dage. Indtil nu har jeg kunnet undgå graviditet ved ikke at have sex under. Den hed Sex i skolen og bestod bl.a. af bøgerne Kroppen, Kærlighed & sex, Cyklus, graviditet & abort, Prævention og Sex & syg. Disse bøger er nu skrevet.

Cyklus graviditet kærlighed - jeg

Preben Hertofts Køn, krop og kærlighed frader stort set fortæller om samme emner, men som sprogligt ikke forekommer mig helt så veloplagt og serien Sex og unge nogle frader med sine mange diskussionsoplæg er god til skolebrug. Dét giver app'en svar på," lover Ida Tin, iværksætter og grundlægger af Clue, der netop er lanceret på dansk i Apple App Store. Sæt dine reserveringer i bero.

0 responses to “Cyklus graviditet kærlighed

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *